Berkendijkje Gallery

Details

Adres
Berkendijkje 8
5741HP Beek en Donk
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0492-466460

fax : 0492-351145

Wat wij doen:
Gallery Berkendijkje heeft sinds 2009 een eigen expositieruimte. Hier kunnen kunstenaars hun werken exposeren. Zij zijn hier dan wel zelf bij aanwezig. Ook is er een mooie aangelegde tuin, met een omheinde vijverpartij, waar eventueel ook een buiten expositie gehouden kan worden. Sokkels zijn dan in overleg te gebruiken.

De expositieruimte.

De expositieruimte is bij binnenkomst ± 15 m² groot. Met een trap, voorzien van aan beide zijde een trapleuning, ga je naar boven en daar is een expositieruimte van ± 75 m². Alles uitgelicht met zeer goede spots aan rails. Beide ruimten zijn voorzien van schadebo ophangsystemen, met onzichtbare perlondraden. De expositieruimte beschikt over 12 extra schermen van 1.10 mtr breed en 2.30 mtr. hoog. Ook deze schermen zijn voorzien van het schadebo ophangsysteem. Deze zij weer onderling aan elkaar te bevestigingen, zodat er verschillende variaties mogelijk zijn. Er is totaal ± 55 meter rail aangebracht.
Brandblussers zijn aanwezig.
Er zijn diverse sokkels waar in overleg gebruik van kan worden gemaakt. Ook zijn er 4 afsluitbare vitrinekastjes.
De ruimte heeft een eigen hoekje waar dranken kunnen worden geserveerd, en een aanrecht
voor de afwas met warm en koud water. Een klein koelkastje is aanwezig en een waterkoker. Een kastje met slot is aanwezig voor uw persoonlijke spullen. Er kan gebruik worden gemaakt van serviesgoed en glazen.
Ook is er een toilet aanwezig. Er zijn een viertal stoelen en 2 krukken aanwezig.
Er is geen muziek installatie aanwezig.
Het is niet rolstoelvriendelijk.
De expositie.

Uit ervaring weten wij dat een expositie vooral druk bezocht wordt tijdens de weekeinden, mits er voldoende ruchtbaarheid in de kranten en bijvoorbeeld op internet aangegeven wordt.
Bij ons kan de expositieruimte gehuurd worden per 2 weekenden, met een maximum van 4 weekenden. Wij berekenen geen commissies bij verhuur expositieruimte. Er kan ook geëxposeerd worden met diverse andere kunstenaars, en bijvoorbeeld met een thema. Dit kan dan bijvoorbeeld voor 2 maanden zijn. Diana zal dan altijd aanwezig zijn, maar dan wordt er op commissiebasis verhuurd.Specialisme:
Abstracte kunst, activiteiten, Afrikaanse kunst, Aquarellen, Beelden, Beeldende kunst, glas, Keramiek, Kunst, Landschappen, mosaiek, opdrachten, Portretten, Schilderijen / schilderkunst, Sculpturen, Sieraden, workshops

Soort aanbieder:
Atelier, Galerie

Diensten:
Exposities, Verkoop