Selecteer provincie

Heuvel Zeefdruk

Details

Adres
Ariane 12
3824MB Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.heuvelzeefdruk.nl

Wat wij doen:
HeuvelZeefdruk, sinds 1 april 2000 zijn wij:
Jan en Alda van den Heuvel gestart met ons eigen bedrijf in Soest en sinds januari 2008 verhuisd naar Ariane 12 in Amersfoort.
Een bedrijf waar u drukwerk nog geheel op traditionele wijze wordt bedrukt!
Wie zijn wij?

Jan werkt al van af zijn 16-de bij een zeefdrukkerij, heeft daar jaren werkervaring opgebouwd waardoor hij de stap naar zelfstandige ondernemer samen met zijn vrouw Alda gemakkelijker durfde te nemen.
Doordat wij alles zelf in de hand hebben, staat de samenwerking met u als klant voorop, hierdoor kunnen wij u drukwerk op maat garanderen.
Zoals u begrijpt staat kwantiteit en kwaliteit voorop!
In drukke tijden hebben wij mensen die ons bij kunnen staan.

Zeefdruk is een druktechniek die zich onderscheidt van alle ander manieren van drukken. Door middel van een zeefdrukgaas wordt de inkt direct op een daarvoor bestemde ondergrond gedrukt. Elke ondergrond, mits die maar vlak is, is geschikt bevonden voor deze druktechniek.
Daarbij kunt u denken aan metaal, hout, keramiek, glas kunststof, texiel, stickers (vinyl), karton en papier. Onze druktafels kunnen een maximale maat van opdruk +/- tot 90cm bij 200cm
en voor verhoogde producten hebben wij een oplossing voor. Door dat elke kleur los van elkaar gedrukt wordt is het aantal kleuren bij wijze onbeperkt.
De kleur van de opdruk maakt niet uit, want elke kleur kunnen wij maken zowel PMS kleuren als RAL kleuren.
Wel bepaald het materiaal soms de keuze in de kleuren Alle bestanden kunnen digitaal of door u zelf worden aangeleverd, in beide gevallen graag overleg omdat voor zeefdruk een film heel anders is opgebouwd als bij offset.Specialiteiten:
Display's, geboorte kaartjes, Karton en papier, Keramiek en glas, Kunststoffen, textiel, Metaal soorten, Naambordjes, tafelbladen, Relatiegeschenken, Stickers (vinyl), Wijnkistjes, houten speelgoed, Zeefdruk

Service:
Alleen op afspraak, Gratis offerte

Doelgroep:
verenigingen